Diesel partikel filtre
            nærmiljø
dit

MT Filter renser partikelfiltre og katalysatorer

MT filter Service blev grundlagt i 2003 af Flemming Nøhr, og har, som et af de ældste firmaer i branchen, oparbejdet en stor ekspertise indenfor rensning og reparation af katalysatorer og partikelfiltre.

De første mange år, har hovedvægten af firmaets aktiviteter ligget på markedet for tunge køretøjer – dvs. busser og lastvogne. Men i takt med at personvogne og varevogne nu også er udstyret med partikelfiltre, er behovet for professionel rensning af filtre på denne type biler stærkt stigende.

MT filter Service har derfor fundet det naturligt at udvide aktiviteterne til også at omfatte dette segment, og i samme moment også at kunne levere kvalitetskatalysatorer og partikelfiltre i de tilfælde, hvor katalysator eller filter ikke længere kan bringes til at fungere.

Med et komplet program i katalysatorer og partikelfiltre i OE kvalitet til person- og varevogne, fra nogle af de største europæiske producenter, fortsætter MT Filter Service sin strategi om at være den førende leverandør af service når det gælder katalysatorer og partikelfiltre i Danmark.

  • Forside billed 1
  • forside billed 2
  • forside billed 3

En af vores tilbagevendende aktiviteter er det gratis årlige seminar på DTU, hvor interesserede fra autobranchen inviteres til at blive opdateret på hvad der sker af nye tiltag på området belyst af indlægsholdere fra branchens førende firmaer, såsom Haldor Topsøe, Trafikstyrelsen, City trafik med flere.

Seminaret holdes én gang om året, og du kan allerede nu reservere en plads ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. tilmeld dig her.