Rensning af partikelfilter af professionelle

Hos MT Filter​ Service kan vi hjælpe med rensning af partikelfilter ved bl.a. tilstoppet partikelfilter. Vi holder til i Karlslunde og hjælper gerne private og erhverv fra hele Sjælland.

Er partikelfilter eller katalysator forurenet af olie eller tilstoppet, eksempelvis fra en ødelagt turbolader, kan kernen i mange tilfælde alligevel reddes, ved først at gennemgå en kemisk rensning i bade af forskellige kemikalier og dernæst at gennemgå en termisk rensning.​

Termisk rensning af partikelfilter i specielle ovne

​Den termiske partikelfilter rens foregår i specielle ovne, hvoraf MT Filter Service råder over 12 stykker. Disse ovne indstilles individuelt efter tilstanden på det specifikke filter eller den katalysator, der skal renses, således at opvarmning og afkøling sker på en måde, der ikke skader filter eller katalysator.

Opvarmningstid og max. temperatur er eksempelvis meget forskellig, afhængigt af om der er tale om katalysator eller partikelfilter rens, og forskellige typer filtre skal også behandles meget forskelligt.

Hos MT Filter Service har vi 10 års erfaring med rens af partikelfiltre og katalysatorer.

Effektiv partikelfilter rens med ”Flash Cleaner”

Rensning af ”små” filtre, fra personbiler og varevogne, har hidtil været en lidt kompleks og tidskrævende sag, fordi det har været nødvendigt at skære filtrenes canning op, for at kunne foretage en effektiv rensning af kernen.

MT Filter Service's seneste tiltag på den front, er investeringen i en såkaldt ”Flash Cleaner” fra italienske Nuova Air Filter Recycling, der som noget helt nyt, er i stand til at rense personbilers og varevognes filtre uden at canningen først skal skæres op.

Det vil samtidigt sige, at selve processen for partikelfilter rens kan gennemføres væsentligt hurtigere, da filteret hverken skal i ovn, eller canningen efterfølgende svejses sammen.

MT Filter Service er samtidig blevet eneforhandler af Flash Cleaner i Skandinavien.

Tilstoppet partikelfilter? Få professionel partikelfilter rens

​Ring til os på telefon 21 23 99 93​, skriv en mail til os på info@mtfilter.dk eller brug formularen her på siden, hvor du kan få et gratis uforpligtende tilbud på rens af partikelfilter eller katalysator. Så er du godt kørende igen.

GRATIS tilbud her

Udfyld formularen med en beskrivelse af opgaven, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MT Filter Service ApS

Metalgangen 7, ​2690 Karlslunde

CVR: 32780121

Facebook